SERCLE

Societat d'Ensenyament i Recerca del Català com a Llengua Estrangera

Formació

La formació de professorat en l’àmbit del català com a llengua estrangera, segona i addicional, a través de Jornades sobre didàctica, Seminaris en línia, Tertúlies didàctiques i altres presentacions és un dels objectius de SERCLE.

Resercle

Resercle, la revista de la Societat d’Ensenyament i Recerca del Català com a Llengua Estrangera, us convida a enviar els vostres treballs per considerar-los per a la possible publicació en el número 2 (2021).

Didacteca.cat

Us convidem a compartir les vostres experiències d’aula a la Didacteca, on també hi podreu trobar materials i activitats d’altres docents de català com a llengua estrangera, llengua addicional o segona llengua. Si voleu publicar el vostre propi material i difondre’l, participeu a la Didacteca!

SERCLE – Societat d’Ensenyament i Recerca del Català com a Llengua Estrangera – som un grup de professors i professores de català com a llengua estrangera, llengua segona i llengua addicional que ens vam constituir com a associació al juliol de 2018, després de trobar que hi mancava una societat que es dedicara a la recerca i l’ensenyament de la llengua i la cultura catalana en altres contextos que no foren els de la didàctica del català en educació secundària o universitària com a primera llengua.

Si ets lector o lectora de català a una universitat a l’exterior, si fas classes al Consorci per a la Normalització Lingüística o qualsevol altre organisme o entitat amb la mateixa finalitat, si ensenyes català a nouvinguts, si fas classe d’alfabetització a persones adultes, o si fas recerca sobre l’ensenyament de la llengua i la cultura en aquests contextos, aquesta és la teva associació. Uneix-t’hi!