Afiliació a SERCLE: quota 2019

Afiliació a SERCLE: quota 2019

Encara no us heu fet socis de la Societat d’Ensenyament i Recerca del Català com a Llengua Estrangera? Com que s’acosta la recta final de l’any, si us feu socis a partir d’ara, la quota ja servirà per tot l’any 2019. En aquest any que acaba hem vist la llum, ara toca fer els primers passos. En aquest enllaç trobareu tota la informació necessària per afiliar-vos: Fes-te’n soci

Volem ser una institució de caire assembleari, amb diversitat de veus i membres de diferents procedències que comparteixin objectius. Us recordem que podeu assistir a la primera reunió i assemblea general el proper dissabte 22 de desembre, a les 18.00 h en primera convocatòria i a les 18.30 h en segona.

Ho podreu fer de manera presencial però, si no us és possible, també virtual: només cal que confirmeu la vostra assistència amb un missatge a l’adreça sercleinternacional@gmail.com i rebreu la informació pertinent a cada cas.

Quedem a la vostra disposició per a qualsevol consulta o proposta. No dubteu a fer rodar la informació de la primera assemblea SERCLE i a convidar-hi gent que hi puga estar interessada, és igual si ja en són membres o si encara s’ho estan rumiant!

SERCLE – Societat d’Ensenyament i Recerca en Català com a Llengua Estrangera

Deixa un comentari

Aneu a la barra d'eines