22 de desembre de 2018: primera assemblea de SERCLE

22 de desembre de 2018: primera assemblea de SERCLE

A continuació us donem la informació definitiva sobre la celebració de la primera assemblea de SERCLE. Noteu que hi ha hagut un canvi de lloc de l’assemblea.

Data: 22 de desembre de 2018

Hora: 18.00 en primera convocatòria, 18.30 en segona convocatòria (es prega puntualitat perquè només podem disposar de la sala fins les 20.00)

Lloc: ImaginCafè, carrer Pelai, 11, 08001 Barcelona. ATENCIÓ: Noteu que el lloc de la reunió ha canviat. El lloc correcte és ImaginCafè.

Participació dels socis: presencialment o en línia. A totes les persones que vulguin participar a l’assemblea de manera virtual, us informem que ja podeu apuntar-vos al seminari en línia que farem servir a través del següent enllaç i introduint la contrasenya “Ass1Sercle”.

Enllaç: https://sercleinternacional.classonlive.com/webinar/1a-Assemblea-de-Socis-de-SERCLE

Ordre del dia provisional

  1. Presentació i definició dels objectius i els àmbits d’actuació de SERCLE
  2. Presentació de l’estat de comptes de l’associació
  3. Presentació de projectes i creació de grups de treball
  4. Presentació i aprovació, si escau, dels estatuts de l’associació
  5. Presentació i aprovació, si escau, dels membres de la Junta Permanent
  6. Torn obert de preguntes

Ens agradaria que donéssiu un cop d’ull als Estatus, que podeu trobar a la nostra pàgina web, i que presentéssiu les esmenes que trobeu adients responent a aquest mateix correu fins al dia 15 de desembre. Les esmenes presentades seran posteriorment enviades a tots dels membres de SERCLE perquè puguin llegir-les i estudiar-les abans de l’assemblea del dia 22.

Així mateix, els membres de la Junta Permanent Provisional es presentaran per iniciar un mandat regular, amb l’aprovació de l’Assemblea, però si algú més en vol formar part ens agradaria poder integrar-lo al mateix equip. Si aquest és el cas, envieu un correu a  sercleinternacional@gmail.com no més tard tampoc del dia 15 de desembre indicant la vostra intenció de formar part de la Junta Permanent.

Finalment, us informem que després de l’assemblea hi haurà un sopar. Per poder gestionar la reserva us agrairíem que us apuntéssiu a través d’aquest formulari i que hi indiqueu el nombre de persones (si hi vindreu acompanyats).

I per acabar, si encara no heu confirmat assistència, us preguem que ho feu abans del dia 20 de desembre enviant un correu a sercleinternacional@gmail.com i indicant de quina manera hi participareu (presencial o en línia).

Cordialment,

La Junta Permanent.

Elga Cremades, secretària de SERCLE.
SERCLE – Societat d’Ensenyament i Recerca en Català com a Llengua Estrangera

Deixa un comentari

Aneu a la barra d'eines