Bach, Carme

Bach, Carme

Contacte: carme.bach@upf.edu

Universitat Pompeu Fabra, Roc Boronat, 138. 08002 Barcelona

foto_cb_resolucio - MARIA DEL CARME BACH MARTORELL

Biodata

Soc doctora en lingüística per la Universitat Pompeu Fabra (UPF) i llicenciada en Filologia Catalana (Universitat de Barcelona, UB). Soc professor del Departament de Traducció i Ciències del Llenguatge de la UPF, on faig docència de llengua catalana i llengua en entorns socials als graus en Traducció i Interpretació i Llengües Aplicades, i del Hispanic and European Studies de la UPF, on faig classes de de Llengua i cultura catalana. A més a més faig classes de Lingüística Textual al Màster en Estudis del Discurs: Comunicació, societat i aprenentatge i al Máster de Formación de Profesores de Español como Lengua Extranjera. La meva recerca se centra en la llengua catalana (com a llengua primera i addicional), l’anàlisi del discurs i la mediació lingüística, vinculada a l’ensenyament de llengües i a l’anàlisi sociolingüística i està vinculada al grup Gr@el (Grup de recerca en ensenyament i aprenentatge de llengües), de la UPF.

Formació

  • Doctora en Lingüística, UPF, 2001
  • Postgrau en Anàlisi del Discurs, UPF, 1996
  • Llicenciada en Filologia Catalana, UB, 1994

Publicacions

https://scholar.google.fr/citations?user=HWGbV2EAAAAJ&hl=es

Web

https://www.upf.edu/web/carme-bach/

Aneu a la barra d'eines