Cremades Cortiella, Elga

Cremades Cortiella, Elga

Contacte: elga.cremades@uib.cat

Departament de Filologia Catalana i Lingüística General (Edifici Ramon Llull)
Universitat de les Illes Balears
Carretera de Valldemossa km 7,5
07122 Palma

Biodata

Doctora en Llengua, Literatura i Cultura per la Universitat Rovira i Virgili, ha estat professora associada de la mateixa universitat, professora col·laboradora de la UOC, professora ajudant doctora de la Universitat Masaryk de Brno i professora d’estudis catalans a la Universitat de Chicago. Actualment és professora contractada doctora interina a la Universitat de les Illes Balears, on imparteix classes dels graus d’Educació Infantil i Primària, Llengua i Literatura Catalanes i del màster en Competència Lingüística i Literària. És subdirectora del Laboratori d’Investigació en Complexitat i Lingüística Experimental (UIB), membre dels grups de recerca Biolingüística i GRESIB (UIB), col·laboradora del ROLLING (URV) i coordinadora del GALMIC (UIB). També ha fet tasques d’assessorament lingüístic per al Servei Lingüístic de la Universitat Rovira i Virgili.

Formació

  • Llicenciatura en Filologia Catalana (URV, 2011)
  • Màster en Estudis Superiors de Llengua, Literatura i Cultura Catalanes (URV, 2012)
  • Postgrau en Ensenyament del Català per a l’Acolliment Lingüístic (UAB, 2012)
  • Postgrau en Llenguatge Jurídic i Judicial (UPF, 2014)
  • Postgrau en Peritatge Lingüístic Forense (UPF, 2015)
  • Màster en Formació del Professorat (VIU, 2016)
  • Doctorat en Llengua, Literatura i Cultura (URV, 2015)

Publicacions

Podeu trobar una llista de publicacions aquí: https://orcid.org/0000-0001-5874-5396

Aneu a la barra d'eines