Ginebra Domingo, David

Ginebra Domingo, David

Contacte: david.ginebra@mail.huji.ac.il

cattoday2 - David Ginebra Domingo

Biodata

Faig classes de llengua i cultura catalana a la Universitat Hebrea de Jerusalem (HUJI), on també formo part del grup Dynamics of Language Lab. Tractem temes de tipologia lingüística, contacte de llengües i lingüística històrica, tres camps de recerca que m’atrauen. De fet, vaig cursar el grau de lingüística general de la Universitat de Barcelona (UB), però en acabar vaig començar a treballar en el món de la lingüística computacional, a l’empresa de cerca semàntica Inbenta. Dos anys després vaig formar part del grup promotor del GLiDi, el Grup de Lingüistes per la Diversitat, on combinem tant la recerca com la divulgació, i al cap de poc em vaig reincorporar al mon universitari com a lector de l’Institut Ramon Llull (IRL) a Jerusalem. Des de llavors també soc membre de l’Associació de Joves Investigadors en Llengua i Literatura Catalanes (AJILLC).

A part d’això també m’agrada molt l’esport, la cultura popular i els conflictes polítics, temes sobre els quals miro d’escriure amb més o menys assíduitat segons el moment.

Formació

Grau de Lingüística General de la Universitat de Barcelona (2014). Menció en català i anglès.

Publicacions

DE ROSSELLÓ, Carles i GINEBRA, David (2015): “Tries lingüístiques, vuit anys després”. Dins de: Treballs de sociolingüística catalana, vol. 25. Barcelona: Institut d’Estudis Catalans.

GINEBRA, David i GINEBRA, Xavier (2014): “Catalunya, ¿Estado 194?”. Dins de: Bien Común, núm 233. México, D.F.: Fundación Rafael Preciado Hernández.

Podeu trobar altres treballs no publicats aquí:

https://huji.academia.edu/DavidGinebraDomingo

Blog

Vatua l’Olla: https://blocs.mesvilaweb.cat/dginebra/

Aneu a la barra d'eines