Ginebra Domingo, David

Ginebra Domingo, David

Contacte: david.ginebra@uab.cat

Biodata

Actualment soc doctorand a la Universitat Autònoma de Barcelona amb una tesi titulada “Documentació i descripció del yamalero, una llengua guahibo de les Planes Orientals de Colòmbia”. Anteriorment he estat professor d’estudis catalans a la Universitat Hebrea de Jerusalem (2017-2021). També formo part del Grup de Lingüistes per la Diversitat (GLiDi) i de l’Associació de Joves Investigadors en Llengua i Literatura Catalanes (AJILLC).

Formació

2022. Màster en documentació i descripció de llengües. Universitat de Leiden.

2014. Grau en lingüística. Universitat de Barcelona.

Publicacions

Ginebra, David. 2022. A phonological description of Yamalero, the language of ethnic Yaruro in the Colombian Eastern Plains. Treball de fi de màster. Universitat de Leiden https://hdl.handle.net/1887/3420809

Rosselló i Peralta, Carles de; Ginebra Domingo, David. 2014. Tries lingüístiques: vuit anys després. L’evolució dels usos lingüístics des de P3 fins a 6è de primària. Treballs de sociolingüística catalana, 2014, Vol. 24, p. 267-280, https://raco.cat/index.php/TSC/article/view/29377

Altres perfils

Aneu a la barra d'eines