Landa Diestro, Jon

Landa Diestro, Jon

Contacte: jon.landa@outlook.com

Twitter: @jon_kiddo | LinkedIn: Jon Landa Diestro

 

Biodata

Actualment ensenye llengua espanyola a la Université catholique de Louvain (Bèlgica) i català com a llengua estrangera a l’Instituto Cervantes de Brussel·les. Anteriorment, he estat lector de la Xarxa Llull a les universitats de Picardia (França) i de Torí (Itàlia), així com professor associat de didàctica de la llengua a la Universitat de València, professor d’espanyol, entre d’altres, al Col·legi d’Europa en Bruges i a les institucions europees amb seu a Bèlgica, de valencià, d’italià i d’anglès.

A banda de la docència de llengües estrangeres, m’interessen altres àmbits força diferents: les societats poliglotes (especialment el multilingüisme en els nuclis familiars), l’ús de la música pop en l’ensenyament de LE i la diversitat afectivo-sexual, la inclusió i les representacions lèsbiques, gais, bisexuals, trans, queer i intersex en l’aula de llengua estrangera i en els materials que s’hi utilitzen (en altres llengües a més del català).

Formació

  • Llicenciat en Periodisme (Euskal Herriko Unibertsitatea, 2004)
  • Certificat d’aptitud pedagògica – especialitat de llengua i literatura (Universitat de València, 2006)
  • Diploma de postgrau en correcció i edició de textos en castellà i en català (Universitat de València, 2009-10)
Aneu a la barra d'eines