Subarroca Admetlla, Anna

Subarroca Admetlla, Anna

Contacte: anna.subarroca@romanistik.uni-freiburg.de

Subarroca_Anna_foto - Anna Subarroca Admetlla

Biodata

Professora d’estudis catalans i hispànics a la universitat de Mannheim, Alemanya, 2012-2016. Professora d’estudis catalans, hispànics i brasilers al Departament de Llengües Romàniques de la Universitat de Friburg, Alemanya, des del 2013 fins a l’actualitat.

Coautora dels llibres de l’alumne i d’exercicis a la col·lecció de manuals de català per a no catalanoparlants A punt de Publicacions de l’Abadia de Montserrat, nivells A2, B1 i B2.

Els seus àmbits d’interès en la recerca són l’ensenyament i aprenentatge de llengües estrangeres en contextos multilingües i interculturals, l’ús de la música en l’ensenyament de cultura i llengua estrangeres i els estudis culturals i de gènere llatinoamericans.

Formació

Traducció i Interpretació (anglès, alemany i portuguès) i Certificat d’Aptitud Pedagògica per la Universitat Autònoma de Barcelona. Màster en Assessorament Lingüístic, Serveis Editorials i Gestió del Multilingüisme a la Universitat de Barcelona.

Publicacions

https://uni-freiburg.academia.edu/AnnaSubarrocaAdmetlla

Aneu a la barra d'eines