Vidal Arráez, Josep

Vidal Arráez, Josep

Contacte: josepvidal.a@gmail.com

FOTO_JOSEP_VIDAL - Josep Vidal

Biodata

Professor de català al lycée Déodat de Séverac de Ceret (Catalunya Nord), la meva recerca tracta la didàctica de la cultura en l’ensenyament de llengües estrangeres. Formo part dels laboratoris de recerca GLOSA (Grup de recerca en lingüística aplicada, didàctica i literatura de la Universitat de Vic) i LERASS (Laboratoire d’Études et de Recherches Appliquées en Sciences Sociales de la Université de Toulouse 2 – Jean Jaurès).

Formació

Compto amb dos doctorats internacionals, un en Didàctica de la llengua (Université Toulouse 2 – Jean Jaurès) i un altre en Innovació i Intervenció Educatives (Universitat de Vic – Universitat Central de Catalunya). A més, soc llicenciat en Filologia Catalana (Universitat Autònoma de Barcelona) i en Comunicació Audiovisual (Universitat Ramon Llull). També disposo d’un Màster en Assessorament Lingüístic, Gestió del Multilingüisme i Serveis Editorials (Universitat de Barcelona) i del Màster d’Aprenentatge i Didàctica del Francès com a Llengua Estrangera (Université Toulouse 2 – Jean Jaurès).

Publicacions

https://orcid.org/0000-0002-5631-5496

Aneu a la barra d'eines