Viladrich Castellanas, Èric

Viladrich Castellanas, Èric

Contacta : eric.viladrich.castellanas@umontreal.ca

Biodata

Llicenciat en comunicació audiovisual per la Universitat Autònoma de Barcelona, Màster en Estudis Superiors de Llengua, Literatura i Cultura Catalanes per la Universitat Rovira i Virgili i Màster en tecnologies de la informació per la Université du Québec (especialització en tecnopedagogia). És el responsable dels Estudis catalans i coordinador de la secció Llengües modernes (estudis àrabs, catalans, italians, lusòfons, neohel·lènics i russos) al Départament de littératures et de langues du monde de la Université de Montréal, director de la Médiathèque en études catalanes i conseller tecnopedagògic al Centre de langues de la mateixa universitat. Imparteix cursos de llengua i cultura catalanes i alhora coordina les tutories, pràctiques i estades d’immersió dels estudiants inscrits al Mínor d’estudis catalans. És membre de la North American Catalan Society (NACS) i el president del Casal català del Quebec.

Podeu llegir l’article sobre els estudis catalans a la Université de Montréal publicat a la revista Llengua i ús (número 57, any 2015) aquí:

.

Webs

10 ans d’études catalanes à l’UdeM : www.temoignages.cat

Département de littératures et de langues du monde de l’Université de Montréal : www.llm.umontreal.ca

Catàleg Gédéon de la Médiathèque en études catalanes: www.gedeon.cat

Aneu a la barra d'eines