La didàctica orientada a l’acció: ensenyar català per tasques

La didàctica orientada a l’acció: ensenyar català per tasques

17 de maig (Divendres, de 15 a 16:30) – Ponent: Albert Vilagrasa (EOI).

La didàctica orientada a l’acció: ensenyar català per tasques

Biodata

Albert Vilagrasa Grandia és llicenciat en Filologia Catalana per la Universitat Autònoma de Barcelona i màster en Formació de Professors d’Espanyol com a Llengua Estrangera per la Universitat de Barcelona. Ha estat professor de català a l’Escola Oficial Idiomes i d’italià a l’Escola d’Idiomes Moderns de la Universitat de Barcelona. Formador de professors en diferents cursos i postgraus organitzats per la Universitat de Barcelona, la Universitat Autònoma de Barcelona, la Direcció General de Política Lingüística, l’Escola Oficial d’Idiomes, el Consorci per a la Normalització Lingüística, entre altres. És coautor de diversos articles i estudis de didàctica de la llengua, i de materials per a l’aprenentatge del català (Veus, Veus lectures, Gramàtica de l’A a la Z, A punt) i de l’italià (Bravissimo, Al dente). Actualment es dedica a la formació de professors, a l’anàlisi i a l’elaboració de material didàctic.

Deixa un comentari

Aneu a la barra d'eines