Èxit del primer seminari en línia de SERCLE

Èxit del primer seminari en línia de SERCLE

Divendres passat, 17 de maig de 2019, Albert Vilagrasa va oferir el primer seminari en línia del cicle de seminaris que oferirà gratuïtament SERCLE entre maig i octubre de 2019.

Vilagrasa va oferir un taller titulat “La didàctica orientada a l’acció: ensenyar català per tasques”, després del qual els participants al taller van poder compartir preguntes, observacions i idees sobre aquesta qüestió, ben present en el món del CLE actualment.

El seminari va ser un èxit de participació, amb un total de 75 persones d’arreu dels Països Catalans, alguns dels quals connectats des de punts ben diversos del planeta (Alemanya, Japó, Mèxic, Regne Unit, Països Baixos i Estats Units, entre d’altres).

Les persones que no van poder assistir al seminari podran recuperar el vídeo a través del compte de Youtube.

Deixa un comentari

Aneu a la barra d'eines