Gomis Pastor, Jose Manuel

Gomis Pastor, Jose Manuel

Contacte: josemanuelgomispastor@gmail.com

BIODATA

Des del setembre de 2018 sóc professor de llengua i civilització catalanes al Centre d’Études Catalanes – Sorbonne Université (París). També faig classes d’espanyol com a llengua estrangera a la Universitat Paris Est Marne-la-Vallée. He fet classes d’espanyol a adults i també feia classes de francès i alemanys a Catalunya.

FORMACIÓ

Soc llicenciat en Filologia Catalana (Universitat d’Alacant) i estic acabant el grau en Llengües i Literatures Modernes : alemany + francès (Universitat de Barcelona). També tinc el màster de Professorat d’Educació Secundària Obligatòria i Batxillerat, Formació Professional i Ensenyament d’Idiomes (Universitat Autònoma de Barcelona).

BLOG

http://catalaaparis.blog.cat

Aneu a la barra d'eines