Mañes Bordes, Mar

Mañes Bordes, Mar

Contacte : mar.manes-bordes@univie.ac.at

Biodata

Doctora en Traducció i Estudis Interculturals per la Universitat Autònoma de Barcelona. Traductora de l’anglès i l’alemany. Actualment és investigadora postdoctoral al Zentrum für Translationswissenschaft de la Universitat de Viena (Àustria). Des del 2017 fins al 2020 va ser lectora de català a la Christian-Albrechts-Universität zu Kiel (Alemanya), on també va impartir seminaris de lingüística i cultura espanyola. També ha estat professora de castellà a Salzburg i Viena (Àustria) i professora d’anglès i d’alemany a Barcelona.

Entre els interessos de recerca s’hi compten la didàctica del català com a llengua estrangera, la integració d’elements socioculturals a l’aula de CLE, la traducció com a eina de difusió de la llengua, l’anàlisi del discurs, el plurilingüisme i la sociolingüística de les llengües minoritàries, fent èmfasi en el cas del català.

Formació

  • 2016: Doctorat en Traducció i Estudis Interculturals (Universitat Autònoma de Barcelona)
  • 2010-2011: Màster en Traducció, Interpretació i Estudis Interculturals (Universitat Autònoma de Barcelona)
  • 2006-2010: Llicenciatura en Traducció i Interpretació (Universitat Autònoma de Barcelona).
  • 2011: Curso de introducción a la enseñanza del español como lengua extranjera (Universitat Autònoma de Barcelona/Instituto Cervantes)

Publicacions

Podeu trobar les publicacions aquí

Aneu a la barra d'eines