Paunović Paunović, Nenad

Paunović Paunović, Nenad

Contacte: nenadpaunovic@hotmail.rs

BIODATA

Soc professor de CLE i ELE amb 6 anys d’experiència docent i una formació estrictament relacionada amb els Estudis Ibèrics (Filologia Hispànica i Catalana) i l’Ensenyament d’ELE. Vinc d’un entorn trilingüe al que estic acostumat des de la meva infantesa i sempre he estat envoltat de les meves tres llengües natives: català, castellà i serbi. Pel que fa a la meva experiència internacional, vaig ser professor de català i castellà en un centre cultural belgradenc (Sèrbia), on promovia l’aprenentatge de la llengua i la cultura catalanes principalment a través de cursos generals, però també d’altres més específics. Així mateix, vaig ser el primer docent de la llengua catalana i el fundador dels cursos de català com a llengua estrangera en aquest centre.

FORMACIÓ

  • Filologia Hispànica (Estudis Ibèrics)
  • Màster en Magisteri de Llegua i Literatura
  • Màster en Formació de Professors d’Espanyol com a Llengua Estrangera
Aneu a la barra d'eines