Doñate Calpe, Raquel

Doñate Calpe, Raquel

Contacte: @raqueldoca

BIODATA

Soc llicenciada en Filologia Catalana per la UV, estudis que he completat amb el Màster d’Assessorament Lingüístic i Cultura Literària de la mateixa universitat. Posteriorment, en la Universitat de Barcelona em vaig especialitzar en Educació Plurilingüe i en Edició d’Accions Formatives en Línia.

Soc funcionària de carrera de secundària en l’especialitat de Valencià: llengua i literatura i de Castellà: llengua i literatura. Actualment, però, treballe de professora de valencià a l’EOI de Castelló. Compagine les classes amb la docència a l’UJI, com a professora associada del departament de Filologia. Com a avaluadora de proves de llengua, col·labore en la correcció les proves de la JQCV, de la CIEACOVA i de l’EOI.

Compagine la docència amb la investigació en la didàctica de la llengua i amb la formació lingüística i didàctica de docents. He sigut ponent en seminaris de formació en diversos centres educatius interessats a renovar l’ensenyament de la llengua. He coordinat grups de treball i seminaris sobre didàctica de les llengües i innovació educativa en els centres on he treballat.

FORMACIÓ

Filologia Catalana

Màster d’Assessorament lingüístic i Cultura literària

Aneu a la barra d'eines