Monferrer Palmer, Aina

Monferrer Palmer, Aina

Contacte: amonferrer@eoicastello.es, @ainamonferrer

BIODATA

Aina Monferrer Palmer. Llicenciada en Comunicació Audiovisual i Grau en Llengua i Literatura Catalanes. Màster en Comunicació Intercultural i Ensenyament de Llengües i Màster de Professorat. Doctora amb Premi Extraordinari de Tesi 2015 de l’UJI amb la tesi “Estudi lingüístic, literari i textual de la poesia de Vicent Andrés Estellés en un marc d’interessos traductològics i didàctics”, sota la direcció de Vicent Salvador. Ha estat lectora de català a la Universidade de São Paulo (2015-2016).

L’any 2016 va aprovar l’oposició i des d’aleshores compagina la feina de professora a l’Escola Oficial d’Idiomes de Castelló (responsable del programa d’ensenyament del català en línia PIALP) amb la docència a la Universitat Jaume I. Autora de desenes de publicacions, comunicacions i seminaris a universitats internacionals sobre llengua, literatura i cultura. Autora del llibre “Vicent Andrés Estellés i la literatura a l’aula” (Alfons el Magnànim, 2019) i del manual Estratègies d’Adquisició i d’Aprenentatge de la Llengua Catalana per a Mestres (2019). Autora del web http://ainamonferrer.com/ i del canal de Youtube per aprendre català Aina Monferrer Palmer https://www.youtube.com/channel/UCjOTCayEhM-wU_bMCRd1_0Q.

FORMACIÓ

  • Llicenciatura en Comunicació Audiovisual (UJI)
  • Grau en Llengua i Literatura Catalanes (UOC)
  • Màster de Professorat de Secundària (especialitat anglès, UJI)
  • Màster en Comunicació Intercultural i Ensenyament de Llengües (UJI)
  • Doctorat Internacional en Llengües i Cultures Europees (UJI, premi extraordinari de doctorat 2015)

PUBLICACIONS

https://uji.academia.edu/AinaMonferrer

WEB PERSONAL

http://ainamonferrer.com/, https://www.youtube.com/channel/UCjOTCayEhM-wU_bMCRd1_0Q, https://www.youtube.com/channel/UCOdaPZgW0E-6LOtSKOi5-sA

Aneu a la barra d'eines