Aprendre i ensenyar català el 2020. Ars quaternària

Aprendre i ensenyar català el 2020. Ars quaternària

Divendres, 20 de novembre de 2020, de 16 a 17.30 h. – Ponent: Laura Santacruz (Institut de Ciències de l’Educació de la Universitat Autònoma de Barcelona).

APRENDRE I ENSENYAR LLENGuA CATALANA EL 2020: ARS QUATERNÀRIA

Com hem de contextualitzar avui dia cada situació educativa a partir de les diferents i complexes variables que la defineixen? Com hi acoblem els principis pedagogicodidàctics, les tecnologies i el context social amb l’objectiu d’afavorir l’aprenentatge més profitós per a tothom?

Com podem pensar, planificar, dissenyar i desenvolupar una seqüència didàctica per a l’aprenentatge de la llengua catalana en diferents etapes educatives i en entorns d’aprenentatge diversos? 

Fem-ho! Treballarem col·laborativament en el plantejament i concreció d’una proposta didàctica per a l’aula de llengua catalana a distància i en línia.

Biodata

Laura Santacruz és llicenciada en Filologia Catalana per la Universitat de València (2001) i la seua carrera professional s’ha centrat en la docència de la llengua i la literatura catalanes, tant en l’ensenyament presencial, com en l’ensenyament a distància i en línia.

Actualment, forma part de l’Equip docent de l’Institut de Ciències de l’Educació (ICE) de la Universitat Autònoma de Barcelona.

Deixa un comentari

Aneu a la barra d'eines