V Seminari en línia

V Seminari en línia

Divendres, 20 de novembre de 2020, de 16 a 17.30 h. – Ponent: Laura Santacruz (Institut de Ciències de l’Educació de la Universitat Autònoma de Barcelona).

APRENDRE I ENSENYAR LLENGuA CATALANA EL 2020: ARS QUATERNÀRIA

Com hem de contextualitzar avui dia cada situació educativa a partir de les diferents i complexes variables que la defineixen? Com hi acoblem els principis pedagogicodidàctics, les tecnologies i el context social amb l’objectiu d’afavorir l’aprenentatge més profitós per a tothom?

Com podem pensar, planificar, dissenyar i desenvolupar una seqüència didàctica per a l’aprenentatge de la llengua catalana en diferents etapes educatives i en entorns d’aprenentatge diversos? 

Fem-ho! Treballarem col·laborativament en el plantejament i concreció d’una proposta didàctica per a l’aula de llengua catalana a distància i en línia.

Biodata

Laura Santacruz és llicenciada en Filologia Catalana per la Universitat de València (2001) i la seua carrera professional s’ha centrat en la docència de la llengua i la literatura catalanes, tant en l’ensenyament presencial, com en l’ensenyament a distància i en línia.

Actualment, forma part de l’Equip docent de l’Institut de Ciències de l’Educació (ICE) de la Universitat Autònoma de Barcelona.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Proudly powered by WordPress | Theme: HoneyPress by SpiceThemes