OLIVER BARREDA, ANNA

OLIVER BARREDA, ANNA

Contacte:  anna.oliverb@gmail.com

LinkedIn: https://www.linkedin.com/in/annaoliverbarreda/

FORMACIÓ

Em vaig graduar en Llengua i Literatura Catalanes per la Universitat Autònoma de Barcelona i, després, vaig fer el Màster Oficial de Formació de Professorat. Allà vaig descobrir la meua vocació d’ensenyar llengües i des de 2015 és la meua faena principal. Després de treballar al sector privat i a secundària, vaig fer de professora de català com a llengua estrangera a l’exterior durant tres cursos a la University of Bristol, on vaig guanyar el premi Student’s Outstanding Teaching Award de la Facultat d’Arts dins dels Bristol Teaching Awards el 2018.

A banda d’això, he col·laborat en el manual A Punt 3 (B1) de l’editorial Publicacions de l’Abadia de Montserrat, he elaborat els materials didàctics d’un Curs Virtual de Cultura per a l’Institut Ramon Llull i he participat com a ponent i professora del Curs d’introducció a la didàctica de la llengua com a idioma estranger l’any 2019 i el 2020, organitzat per la Xarxa Vives d’Universitats, l’Institut Ramon Llull i l’Acadèmia Valenciana de la Llengua.

Actualment, treballe de professora de valencià a l’EOI d’Utiel on també soc Cap de Departament.

BIODATA

  • Grau en Llengua i Literatura Catalanes, Universitat Autònoma de Barcelona
  • Màster Oficial de Formació de Professorat d’ESO, Batxillerat i EOI (especialitat català-castellà), Universitat Autònoma de Barcelona
  • Postgrau en Correcció i Assessorament lingüístic, especialitat als mitjans audiovisuals, Universitat Autònoma de Barcelona
  • Diploma de postgrau en Cultura i Literatura Infantil i Juvenil, Universitat de València
Aneu a la barra d'eines