Villar García, Laura

Villar García, Laura

Contacte: lvillar@xarxallull.cat

BIODATA

Graduada en Filologia Catalana i en Filologia Hispànica per la Universitat de Girona. Va cursar el Màster en Ensenyament de l’Espanyol i el Català com a Segones Llengües (2016) a la mateixa universitat i, posteriorment, el Màster en Estudis Superiors de Llengua Espanyola (2018) a la Universitat de Granada.

Ha sigut lectora de català a la Universitat de Salamanca i actualment, des de 2019, ho és a la de Granada, on ha començat la seva formació predoctoral amb una tesi sobre fraseologia contrastiva entre espanyol i català.

Eterna aprenent i amb inclinacions diverses, en l’àmbit lingüístic li interessen especialment la lexicologia, la fraseologia i el tabú lingüístic, així com l’ecolingüística, les actituds lingüístiques, la planificació lingüística i les qüestions de llengua i identitat, a més de tot allò relacionat amb l’ensenyament i l’aprenentatge de llengües.

Aneu a la barra d'eines