Klein Fariza, Irene

Klein Fariza, Irene

Contacte:

Biodata

Soc professora d’Estudis Catalans a la Goethe Universität Frankfurt i professora de català, castellà i cursos de formació a l’Instituto Cervantes de Frankfurt. Entre l’any 2016 i 2018 vaig ser professora d’Estudis Catalans a les universitats de Heidelberg i Mannheim, i també he fet classes de castellà a la Universitat de Mainz. En el món editorial, he elaborat material didàctic per a diverses editorials, ​com SM, Bromera i Anaya. En l’àmbit de la investigació, i aprofitant el meu doble vessant de filòloga i pianista, m’he endinsat en la intertextualitat i intermedialitat en la poesia catalana contemporània. Al seu torn, també porte a terme estudis en l’àmbit de la Didàctica.

Formació

– Màster en Formació del Professorat (UMH)
– Màster d’Assessorament Lingüístic i Cultura Literària. Aplicacions al Context Valencià (UV)
– Grau en Filologia Catalana (UV)
– Grau en Interpretació. Especialitat: Piano (CSMV)

Publicacions

(2018) “Les composicions musicals de Màrius Torres”, La ciutat d’ideals que volíem bastir. Màrius Torres i la literatura del seu temps. Lleida: Pagès Editors.

(2017) “De com la música es fa paraules. La música en la poesía de Màrius Torres”, Actes del XVII Col·loqui Internacional de Llengua i Literatura Catalanes.

Aneu a la barra d'eines