SERCLE presenta… L’oratòria a l’abast de tothom (Eumo, 2020)

SERCLE presenta… L’oratòria a l’abast de tothom (Eumo, 2020)

Tercera edició d’una sèrie de xerrades en línia amb què SERCLE vol presentar eines i recursos útils per al professorat.

Saber expressar-se oralment no ha de ser un privilegi reservat a poques persones, sinó que és una competència bàsica que ens iguala com a ciutadanes i ciutadans. Per això, la comunicació oral és clau en l’ensenyament-aprenentatge de llengües.

En aquesta trobada en línia, “SERCLE presenta… L’oratòria a l’abast de tothom (Eumo, 2020)”, de la mà de Mariona Casas i Deseuras, coautora del llibre. Durant la sessió, es van compartir recursos i estratègies que el professorat podrà emprar per ajudar els aprenents a desenvolupar la seva competència oral.

Deixa un comentari

Aneu a la barra d'eines