SERCLE presenta Didacteca.cat

SERCLE presenta Didacteca.cat

Didacteca.cat és un espai de col·laboració per compartir i trobar recursos didàctics vinculats a l’ensenyament del català com a llengua segona, llengua addicional o llengua estrangera.

El projecte és una iniciativa conjunta de SERCLE i el projecte LletrA de la Universitat Oberta de Catalunya, amb la col·laboració de desenes de docents que volen compartir el seu coneixement en obert i posar-lo a disposició de tothom.

A la didacteca s’hi poden trobar materials classificats d’acord amb el nivell (des de l’A1 fins al C2 del MECR), la durada de l’activitat, els objectius, els continguts, les habilitats treballades (expressió oral, expressió escrita, comprensió oral, comprensió escrita, mediació, interacció oral, interacció escrita), el context educatiu (educació primària, secundària, universitària o d’adults, dins o fora del domini lingüístic) i els tipus de materials i recursos (textos escrits, arxius sonors, arxius audiovisuals, H5P).

En aquest vídeo us ensenyem amb més detall què és didacteca.cat, com s’hi pot col·laborar i alguns dels materials específics que hi trobareu.

Deixa un comentari

Aneu a la barra d'eines