Pérez Ventayol, Montserrat

Pérez Ventayol, Montserrat

Contacta: montserrat.perez.ventayol@gmail.com

Biodata

Soc professora de català per a adults al Consorci per a la Normalització Lingüística i, actualment, coordinadora d’Ensenyament del Centre de Normalització Lingüística de Terrassa-Rubí. He estudiat Filologia Catalana (Universitat Autònoma de Barcelona) i m’he especialitzat en didàctica de la llengua amb el Màster Universitari en Recerca en Didàctica de la Llengua i de Literatura (UAB). He estat professora associada del Departament de Didàctica de la Llengua i de la Literatura i de les Ciències Socials de la Facultat de Ciències de l’Educació (UAB) i he participat en la coordinació i en la docència del Màster d’Ensenyament del Català per a l’Acolliment Lingüístic (UAB) i en sessions de formació contínua per al professorat. Soc coautora de materials didàctics, entre els quals destaca el manual de català per a estrangers A punt. M’interessa tot el que està relacionat amb el procés d’ensenyament i d’aprenentatge del català com a llengua addicional amb col·lectius poc alfabetitzats.

Formació

  • Màster Universitari en Recerca en Didàctica de la Llengua i de la Literatura (Universitat Autònoma de Barcelona)
  • Llicenciatura en Filologia Catalana (Universitat Autònoma de Barcelona)

Publicacions

Vilagrasa, A. (coord); Oliver, A.; Paradís, A.; Subarroca, A.; Llop, A.; Ferré, C.; Solanich, I., Álvarez, J.; Birello, M.; Pérez Ventayol, M. (2021). A punt 4. Curs de català, B2. Llibre de l’alumne. Barcelona: Publicacions de l’Abadia de Montserrat.

Vilagrasa, A. (coord); Oliver Barreda, A.; Subarroca Admetlla, A; Llop Naya, A; Álvarez Vergés, J.; Toro, L.; Lacueva Lorenz, M.; Birello, M.; Casadellà, M.; Pérez Ventayol, M. (2020). A punt 3. Curs de català, B1. Llibre de l’alumne. Barcelona: Publicacions de l’Abadia de Montserrat.

Vilagrasa, A. (coord); Llop, A.; Verdés, G.; Álvarez, J.; Birello, M.; Mas, M.; Pérez Ventayol, M.; Garcia, P. (2019): A punt 2. Curs de català, A2. Llibre de l’alumne. Barcelona: Publicacions de l’Abadia deMontserrat.

Vilagrasa, A. (coord); Verdés, G.; Álvarez, J.; Birello, M.; Mas, M.; Pérez Ventayol, M. (2018): A punt 1. Curs de català, A1. Llibre de l’alumne. Barcelona: Publicacions de l’Abadia de Montserrat.

Badia, D.; Pérez, M. (2008): Camí de Ronda. 40 Primeres classes de català. Vic: L’Àlber. _ Prunés, Pérez, M. ; González, A.; Felip, L. (2008) : Waramurungundi. La sostenibilitat i la diversitat lingüístiques a l’aula. Barcelona: Associació de Mestres Rosa Sensat.

Deixa un comentari

Aneu a la barra d'eines