Associa-t’hi

L’afiliació a SERCLE és oberta a qualsevol individu o institució que simpatitzi amb les activitats i finalitats de l’associació.

A continuació teniu informació sobre les quotes i com fer-se’n soci. Per a qualsevol dubte o aclariment, contacteu amb l’adreça info@sercle.cat.


La quota d’afiliació sols es pot pagar per transferència bancària (trobareu totes les dades del banc al formulari d’afiliació més avall):

  • Quota regular: 30€
  • Quota estudiant o reduïda: 20€
  • Quota CCE (Comunitats Catalanes de l’Exterior) : 10€
  • Quota de socis i sòcies protectors: 80€

La quota regular està destinada a aquells individus que ensenyen o fan recerca en l’àmbit del català com llengua estrangera, llengua segona o llengua addicional. Aquesta quota dona drets complets d’afiliació, inclòs el dret de vot, dret a presentar candidatura en les eleccions i contribuir al desenvolupament de l’associació. També inclou dret a l’obtenció de taxes reduïdes per a totes les activitats organitzades per l’associació.

La quota estudiant o reduïda està destinada a mestres i professors en formació, estudiants a temps complet, jubilats i aquells que en el moment de la subscripció estiguen a l’atur. En qualsevol dels casos serà necessari aportar documentació per acreditar la seva condició. Els socis estudiants o amb quota reduïda tenen els mateixos drets que els socis regulars.

La quota CCE està reservada al professorat de català fora de l’àmbit lingüístic resident en ALGUN DELS PAÏSOS SEGÜENTS : qualsevol país de l’Àfrica, l’Amèrica Central i l’Amèrica del Sud, així com Albània, Bòsnia i Hercegovina, Bulgària, Croàcia, Eslovàquia, Eslovènia, Estònia, Hongria, l’Índia, l’Iran, Letònia, Lituània, Montenegro, Mèxic, Polònia, República Txeca, Romania, Rússia, Sèrbia, Turquia, Ucraïna i la Xina. En qualsevol dels casos serà necessari aportar documentació per acreditar la seva condició. Aquests socis tenen els mateixos drets que els socis regulars.

La quota de socis i sòcies protectors (màxim de tres membres per institució) està destinada per a qualsevol institució afí als objectius de l’associació. Tindran els mateixos drets que un membre regular, excepte el dret de vot o de participar en les eleccions.

El pagament de la quota funciona per any natural, de manera que els socis hauran de renovar-la abans que caduqui (al 30 de gener de l’any següent), independentment del moment de l’any en què s’hagin donat d’alta.

Formulari d’afiliació

Si us plau, envieu una còpia del formulari emplenat i la confirmació de la transferència bancària a info@sercle.cat, amb la paraula AFILIACIÓ i el vostre nom a l’assumpte del missatge.  Els socis i sòcies amb quota reduïda haureu d’aportar un document acreditatiu de la vostra condició. Podeu omplir el formulari d’afiliació aquí

Transferències en divises

Si heu de realitzar un pagament en una divisa diferent a l’Euro, recomanem fer la transferència a través de Paypal o Transferwise, per evitar als càrrecs de transferència i altes comissions de canvi de divisa.

Transferwise permet realitzar el pagament amb el canvi de divisa segons el mercat del dia i sols s’emporta una comissió molt petita per transacció, que en la majoria dels casos és molt avantajosa en comparació a les comissions habituals dels bancs convencionals.

Si teniu qualsevol dubte, podeu escriure a info@sercle.cat adreçant el vostre correu a “Tresoreria” i tractarem d’ajudar-vos amb el pagament.

Aneu a la barra d'eines