Associa-t’hi

L’afiliació a SERCLE és oberta a qualsevol individu o institució que simpatitzi amb les activitats i finalitats de l’associació.

A continuació teniu informació sobre les quotes i com fer-se’n soci. Per a qualsevol dubte o aclariment, contacteu amb l’adreça info@sercle.cat.


La quota d’afiliació sols es pot pagar per transferència bancària (trobareu totes les dades del banc al formulari d’afiliació més avall):

  • Quota regular: 30€
  • Quota estudiant o reduïda: 20€
  • Quota de socis i sòcies protectors: 80€

La quota regular està destinada a aquells individus que ensenyen o fan recerca en l’àmbit del català com llengua estrangera, llengua segona o llengua addicional. Aquesta quota dona drets complets d’afiliació, inclòs el dret de vot, dret a presentar candidatura en les eleccions i contribuir al desenvolupament de l’associació. També inclou dret a l’obtenció de taxes reduïdes per a totes les activitats organitzades per l’associació.

La quota estudiant o reduïda està destinada a mestres i professors en formació, estudiants a temps complet, jubilats i aquells que en el moment de la subscripció estiguen a l’atur. En qualsevol dels casos serà necessari aportar documentació per acreditar la seva condició. Els socis estudiants o amb quota reduïda tenen els mateixos drets que els socis regulars.

La quota de socis i sòcies protectors (màxim de tres membres per institució) està destinada per a qualsevol institució afí als objectius de l’associació. Tindran els mateixos drets que un membre regular, excepte el dret de vot o de participar en les eleccions.

Formulari d’afiliació

Si us plau, envieu una còpia del formulari emplenat i la confirmació de la transferència bancària a info@sercle.cat, amb la paraula AFILIACIÓ i el vostre nom a l’assumpte del missatge.  Els socis i sòcies amb quota reduïda haureu d’aportar un document acreditatiu de la vostra condició. 

Transferències en divises

Si heu de realitzar un pagament en una divisa diferent a l’Euro, recomanem fer la transferència a través de Paypal o Transferwise, per evitar als càrrecs de transferència i altes comissions de canvi de divisa.

Transferwise permet realitzar el pagament amb el canvi de divisa segons el mercat del dia i sols s’emporta una comissió molt petita per transacció, que en la majoria dels casos és molt avantajosa en comparació a les comissions habituals dels bancs convencionals.

Si teniu qualsevol dubte, podeu escriure a info@sercle.cat adreçant el vostre correu a “Tresoreria” i tractarem d’ajudar-vos amb el pagament.