Didacteca

SERCLE us convida a compartir les vostres experiències d’aula a la Didacteca, una plataforma fruit de la col·laboració entre SERCLE i el Projecte Lletra de la UOC en què també hi podreu trobar materials i activitats d’altres docents de català com a llengua estrangera, llengua addicional o segona llengua. Si voleu publicar el vostre propi material i difondre’l, participeu-hi!

DIDACTECA.CAT

Per tal de mantenir un cert ordre dins d’aquest repositori, caldrà que, d’entrada, contesteu a un formulari en què se us demanaran dades bàsiques sobre els materials, i, a continuació, podreu penjar la proposta didàctica. Els materials es poden penjar en PDF o Word. Si contenen vídeos o arxius sonors que puguin tenir drets d’autor, incloeu l’enllaç per accedir a aquests arxius al vostre document. Si els materials són de creació pròpia i voleu que també els emmagatzemem, podeu enviar-nos l’arxiu sonor o audiovisual en qüestió.

L’equip de Sercle farà una selecció dels materials rebuts, després d’una avaluació en què es valoraran l’adequació, l’originalitat i la idoneïtat dels materials didàctics per a alumnes de català com a llengua estrangera, llengua addicional o segona llengua.

Les propostes de materials es poden lliurar durant tot l’any.

FORMULARI PER ENVIAR MATERIALS

Tan aviat com s’hagin revisat els materials i es considerin admissibles, es penjaran. Esperem que us animeu a fer créixer el català com a llengua estrangera, addicional o segona entre tots amb la vostra participació a la Didacteca!

Llicència Creative Commons:

Des de SERCLE us recomanem protegir els materials amb la llicència Creative Commons. A més a més, tots els textos, imatges o vídeos utilitzats han de ser de lliure accés. No s’admetran materials que no compleixin aquest requisit. No obstant això, una vegada publicat el material, l’autor o els autors són responsables de les activitats i del seu contingut.

Aneu a la barra d'eines