Seminaris de formació del professorat de l’Institut d’Estudis Baleàrics i SERCLE (1de4)


22 d’octubre
INSCRIPCIÓ

Eines per dinamitzar l’aula de català presencialment i en línia

Joana Àlvarez Verger –  EOI Barcelona-Drassanes

En aquest taller us convidem a explorar eines i recursos que poden ajudar-nos a dinamitzar les nostres classes i fomentar la participació de l’alumnat en contextos presencials, híbrids i en línia. Descobrirem activitats i estratègies que promouen l’autoestima i la confiança de l’alumne sense oblidar que la nostra finalitat és aconseguir que aquest sigui competent en la llengua d’aprenentatge i la faci servir en el seu dia a dia.

Durant el curs acadèmic 2021-2022, l’Institut d’Estudis Baleàrics i la Societat d’Ensenyament i Recerca del Català com a Llengua Estrangera (SERCLE) inicien una sèrie de seminaris en línia emmarcats en un programa de formació contínua del professorat. 

Els seminaris es realitzen gratuïtament i en directe a través de la plataforma Zoom i tindran una durada de 90 minuts. Posteriorment, tindreu accés als continguts enregistrats de la xerrada i al material proporcionat. 

Els socis de SERCLE i el professorat de l’Institut d’Estudis Baleàrics que assisteixin en directe a un mínim del 80% de la durada del seminari en línia rebran un certificat d’assistència.

Altres seminaris :

19 de novembre – INSCRIPCIÓ
Tasques lúdiques, multimèdia i interactives a l’aula de català en línia
Èric Viladrich CastellanasUniversité de Montréal

Febrer de 2022 – Competència oral

Març de 2022 – Ensenyament de gramàtica

 • 00

  days

 • 00

  hours

 • 00

  minutes

 • 00

  seconds

Date

oct. 22 2021

Time

4:30 pm - 6:00 pm

+Info

Inscripció
Categories
Inscripció
QR Code

Deixa un comentari

Aneu a la barra d'eines