Seminaris de formació del professorat de l’Institut d’Estudis Baleàrics i SERCLE (2de4)

Durant el curs acadèmic 2021-2022, l’Institut d’Estudis Baleàrics i la Societat d’Ensenyament i Recerca del Català com a Llengua Estrangera (SERCLE) inicien una sèrie de seminaris en línia emmarcats en un programa de formació contínua del professorat. 

Els seminaris es realitzen gratuïtament i en directe a través de la plataforma Zoom i tindran una durada de 90 minuts. Posteriorment, tindreu accés als continguts enregistrats de la xerrada i al material proporcionat. 

Els socis de SERCLE i el professorat de l’Institut d’Estudis Baleàrics que assisteixin en directe a un mínim del 80% de la durada del seminari en línia rebran un certificat d’assistència.

22 d’octubre – INSCRIPCIÓ
Eines per dinamitzar l’aula de català presencialment i en línia
Joana Àlvarez Verger –  EOI Barcelona-Drassanes

En aquest taller us convidem a explorar eines i recursos que poden ajudar-nos a dinamitzar les nostres classes i fomentar la participació de l’alumnat en contextos presencials, híbrids i en línia. Descobrirem activitats i estratègies que promouen l’autoestima i la confiança de l’alumne sense oblidar que la nostra finalitat és aconseguir que aquest sigui competent en la llengua d’aprenentatge i la faci servir en el seu dia a dia.

19 de novembre – INSCRIPCIÓ
Tasques lúdiques, multimèdia i interactives a l’aula de català en línia
Èric Viladrich CastellanasUniversité de Montréal

En aquest taller aprendrem a treure profit de les sessions síncrones amb l’alumnat a partir de les prestacions pròpies de Zoom (subgrups, sondeig, xat, anotació i control remot) combinades amb els recursos lliures h5p.cat (activitats interactives) i Framapad (text col·laboratiu), entre d’altres.

Després d’un molt breu balanç introductori sobre l’expertesa adquirida al Centre de llengües de la Université de Montréal pel que fa a l’ensenyament de llengües en línia, el taller proposarà una experiència immersiva al professorat i clourà amb una sessió pràctica.

Febrer de 2022 – Competència oral

Març de 2022 – Ensenyament de gramàtica

 • 00

  days

 • 00

  hours

 • 00

  minutes

 • 00

  seconds

Date

nov. 19 2021

Time

4:30 pm - 6:00 pm

+Info

Inscripció

Etiquetes

Seminari en línia
Categories
Inscripció
QR Code

Deixa un comentari

Aneu a la barra d'eines