SERCLE presenta… Docents hiperdiscursius: creació i gestió de materials en línia

Cinquena edició d’una sèrie de xerrades en línia amb què SERCLE vol presentar eines i recursos útils per al professorat.
Vídeopresentació del llibre.

Aquesta activitat és oberta i gratuïta. Us podeu inscriure aquí.

Si sou membres de SERCLE i voleu presentar les vostres eines, materials i recursos en aquest nou espai virtual, no dubteu en posar-vos en contacte amb formacio@sercle.cat.

 

Aina Monferrer Palmer

Llicenciada Comunicació Audiovisual (UJI), Grau en Llengua i Literatura Catalanes (UOC), Grau en Filosofia (UNED), Màster de Professorat en Anglés (UJI), Màster en Comunicació Intercultural i Ensenyament de Llengües (UJI), Doctora en Filologia i Cultures Europees (UJI). El 2016 supera l’oposició de professora de valencià d’EOI i n’exerceix cinc anys, durant els quals s’encarrega del disseny i la docència de valencià (C1) del programa PIALP en línia.

Al 2021, amb una excedència, passa a ser professora ajudant doctora del Departament de didàctica de la llengua i de la literatura de la Facultat de Magisteri de la Universitat de València. Ha fet classe i investigació també a la Universitat Jaume I i fou lectora de català a la Universidade de São Paulo el curs 2015-2016.

Autora del projecte de materials en línia per a la preparació del C1 i del C2 De mica en mica, amb més de 10.000 subscriptors, i dels manuals de valencià C1-C2 Apte 11 (De mica en mica, 2021) i Apte 14 (S’ompli la pica, 2022) de l’editorial Àrbena. També ha publicat el llibre Estellés i la literatura a l’aula (Alfons el Magnànim, 2019).

Enllaç per comprar el llibre: Docents hiperdiscursius.

 • 00

  days

 • 00

  hours

 • 00

  minutes

 • 00

  seconds

Date

set. 21 2022

Time

7:30 pm - 8:30 pm

Etiquetes

SERCLE presenta
Categories

Organitzador

SERCLE
Email
formacio@sercle.cat
QR Code

Deixa un comentari

Aneu a la barra d'eines