III Webinar

III Webinar

8 de novembre (Divendres, de 15 a 16:30) – Ponent: Llorenç Comajoan (UVIC).

PODEU RECUPERAR EL VÍDEO DEL WEBINAR AQUÍ I LA PRESENTACIÓ AQUÍ

Referències bibliogràfiques en aquest article:

Nassaji, Hossein (2017): “Com integrar un focus en la gramàtica a les classes comunicatives de llengua”. Revista Caplletra, Núm. 63 (p. 165-188) [https://www.raco.cat/index.php/Caplletra/issue/view/25339/showToc]

Opcions didàctiques per a l’ensenyament de la gramàtica en català com a LE-L2


En aquest webinar es justificarà la inclusió de l’ensenyament de la gramàtica a l’aula de català i es presentaran diferents opcions didàctiques per fer-ho. Es presentaran les opcions a partir de les evidències obtingudes en estudis d’adquisició de segones llengües i de didàctica. Al final, es deixarà un temps perquè els assistents al webinar puguin formular els seus dubtes o preguntes.

 

Biodata
llorenç
Llorenç Comajoan és doctor en lingüística (adquisició del llenguatge) per Indiana University-Bloomington (Estats Units) i llicenciat en Filologia Catalana (Universitat de Barcelona). És professor del Departament de Didàctica de la Llengua i la Literatura de la Universitat de Vic, on fa docència i recerca dins dels graus de mestres (infantil, primària i doble grau), educació social i psicologia. També és coordinador del Grup de recerca en educació, llenguatge i literatura (http://mon.uvic.cat/grell) i del Màster d’Ensenyament de Català com a Primera i Segona Llengua (UB, UVic, UAB, http://www.ub.edu/profcatala/). És col·laborador del Centre de Recerca en Sociolingüistica i Comunicació de la Universitat de Barcelona (https://cuscub.wordpress.com). Fa recerca en adquisició de llengües, didàctica de llengües i sociolingüística educativa. És coautor de la Gramàtica pràctica del català (Teide, 2011).

Date

nov. 08 2019
Expired!

Etiquetes

Seminari en línia
Categories

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Proudly powered by WordPress | Theme: HoneyPress by SpiceThemes